Curatenie industriala

Romania nu este una dintre cele mai curate tari din lume. Defapt, daca stau putin sa ma gandesc cred ca este cea mai murdara tara din Europa, tara in care tona de praf pe km patrat atinge cote ridicole. Am ramas asa inapoiati pentru ca dupa revolutie nu s-a mai construit absolut nimic. Drumurile sunt aceleasi creeate de comunisti, autostrazi nu avem si asa mai departe. Defapt, tot ce s-a construit atunci s-a distrus in cei 25 de ani de democratie. O democratie pe care fiecare a inteles-o cum a vrut si dupa cum i-a fost in avantaj.

Atunci cand ai o afacere exte extraordinar de important ca spatiul in care o desfasori sa fie luna, sa fie impecabil. Oamenii intotdeauna vor aprecia un spatiu curat pentru ca deja intra de pe niste strazi mizerabile. Este de apreciat o incinta in care se face curatenie generala din cand in cand.

Voiam sa iau exemplul hipermarketurilor care s-au deschis in jurul Severinului ca ciupercile dupa ploaie. In oricare dintre ele ai intra, totul in jur este luna si culmea ca nu au angajati care sa faca curat sau femei de serviciu. Nu este avantajos. Cel mai avantajos este sa faci contract cu o firma specializata in curatenie industriala. Asa face toata lumea si se pare ca da roade.

Am gasit ceva interesant la aceste firme de curatenie si anume se ocupa si cu curatenia dupa constructii. Cine a construit ceva macar o data in viata stie ce inseamna sa spargi un zid, sa construiesti un zid si asa mai departe. Lucrul cu betoanele si cu cimentul produce atat de mult praf incat e o adevarata teroare sa incerci sa cureti. Este bine sa apelezi la cei care se pricep si la cei care fac asta zilnic astfel incat randamentul sa fie maxim. Nu are rost sa incerci sa cureti tu si sa stai 2 zile cand o astfel de firma poate face aceeasi treaba in cateva ore doar. Eu sunt pe principiul ca fiecare sa faca treaba pentru care a fost chemat si la care se pricepe cel mai bine. Zidarul sa ziceasca, tamplarul sa taie lemnul si curatenie dupa ei sa faca cei care se pricep cu adevarat si care au experienta in domeniu.

One thought on “Curatenie industriala

  1. Ar fi minunat daca primariile ar obliga firmele de constructii care efectueaza diferite lucrari prin oras, sa aiba contracte cu firme de curatenie si, sa faca curatenie in urma acestora, pe banii lor…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.