Apelam la operatii estetice sau ne multumim cu ce ne-a inzestrat Dumnezeu?

Operatiile estetice incep sa devina din ce in ce mai populare, odata cu avansul societatii. Cu cat avansam mai mult cu atat ne incolacim mai bine pe ideea de aspect fizic. In ziua de azi conteaza fenomenal de mult modul in care arati si se fac multe discriminari. Poate ca in alte tari straine, unde lumea are mai multa minte nu se intampla in acest fel, insa in Romania, inca suntem victime ale prejudecatilor in cazul in care avem probleme cu aspectul fizic. Cum scapi de alunite? Cum corectezi un nas prea mare? Cum conturezi mai bine niste ochi care poate nu ti-au placut niciodata? Pai cum altcumva daca nu cu ajutorul operatiilor estetice?

Despre operatiile estetice de inlaturare a alunitelor

Intotdeauna a existat aceasta bariera impotriva operatiilor estetice numita religie sau multumire de sine. Asta cu religia este ceva invechit, un concept scos dintr-un context aparte ce astazi nu-si mai are rostul. Daca ne multumi cu ce avem, de multe ori devenim batjocura celor de langa noi si din nou nu este bine. Daca ai o alunita care te deranjeaza si de care oamenii fac misto, de ce sa nu scapi de ea? De cand e interzis prin Biblie sa te operezi ca sa scoti o alunita?

Mergeti la un control la o clinica de dermatologie pentru a stabili natura alunitelor

Bine, asta cu Biblia e cu dus si intors, fiecare interpreteaza cum doreste. Important este ca cine are alunite de care vrea sa scape poate sa o faca destul de simplu. Tot ce trebuie sa faca este sa apeleze la un cabinet de dermatologie al unei clinici particulare si problema este ca si rezolvata. S-a zis cu aceste alunite inestetice. De ce la dermatologie? Pentru ca dermatologia este partea medicinei care se ocupa cu probleme legate de piele. Alunitele sunt legate de piele, nu?

Bineinteles ca alunitele prea numeroase pot sa fie semnele unui cancer de piele, insa repet, doar o analiza la un cabinet de dermatologie poate sa stabileasca exact. Aveti aici un articol legat de aceasta problema destul de interesant si destul de bine explicat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.