Jocul cu cifre

Contabilitatea a fost intotdeauna o meserie pentru care care adora matematica. Pentru cai care se trezesc dimineata si incep sa povesteasca despre cum au visat cifre toata noaptea. E o munca destul de dificila si trebuie intotdeauna luata in serios. Finantele au fost intotdeauna un domeniu in care s-a cerut seriozitate maxima si inteligenta dar mai ales corectitudine.

Atunci cand ai o firma ai nevoie de oameni seriosi langa tine si destul de priceputi. Deja discutam despre posibilitatea de a face bani si posibilitatea de a munci degeaba sau mai bine zis pentru a plati amenzi la stat. Un contabil cu experienta e foarte greu de gasit in ziua de azi. Majoritatea celor vechi sunt deja angajati de zeci de firme si reusesc sa tina contabilitatea cu succes insa poti apela la o firma de contabilitate cu renume si cu un portofoliu de clienti impresionant precum contexpert.firm.ro.

Din pacate viata e atat de scurta incat nu avem timp sa invatam de toate intr-un interval care sa ne mai permita sa mai desfasuram si activitati economice. Toti ne-am fi dorit sa ne pricepem si la cateva meserii fizice, si la contabilitate si la management, marketing, etc. In acest fel ne-am putea descurca singuri in lupta cu birocratia, cu taxele, cu dezvoltarea unei afaceri.

Sunt de parere ca fiecare trebuie sa faca lucrul pentru care a fost scolit si atat. Nu sunt de acord cu cei care se pricep la 10 meserii dar nu au nici o calificare. Dupa cum spuneam viata e atat de scurta incat nu avem timp sa le invatam pe toate. Invatam una si buna, la care sa ne pricepem si pe care sa o practicam pentru tot restul vietii daca se poate. Fie ca se numeste contabilitate, fie ca se numeste tamplarie, management, sudura si asa mai departe. Atata timp cat fiecare face cu profesionalism lucrul la care se pricepe succesul este garantat. Banii dati altora pentru a presta alte servicii cu ajutorul carora afacerea merge inainte merita tati fara nici cel mai mic regret. Intotdeauna trebuie sa apelam numai la experti in domeniu si sa evitam tentativele de a cauta mana de lucru cea mai ieftina indiferent de palier, calitatea, seriozitatea si inteligenta sunt atributele ce propulseaza o afacere inainte, nu inapoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.