Lipsa de personalitate

Feminitatea are rolul ei in jocul atractiei. Femeile dintotdeauna au dorit sa atraga cat mai multa atentie, cat mai multe priviri prin diverse metode. In vremurile trecute metodele erau mai decente, astazi incearca prin poze indecente, tinute cat mai sumare si comportamente care mai de care mai lascive. Oamenii sau mai bine zis rasa umana sunt mamifere si nevoia de imperechere este instinct primar asa ca legea atractiei functioneaza 100%.

Inteligenta as putea spune ca e invers proportionala cu cresterea in an. Ne putem uita la anii 80, anii 70 si asa mai departe spre anii 50 cand inteligenta era considerata primordiala si era un important factor in alegerea partenerului. Astazi este exact invers, inteligenta a disparut si atractia a trebuit sa-si gaseasca alta metoda, cea a despuierii.

Foarte putine fete au bun gust si stiu sa se imbrace, sa se macheze, foarte putine au simtul frumosului cu alte cuvinte si din pacate acesti factori denota o proasta educatie si dezinteres total pentru viata din jurul tau. Lipsa personalitatii produce nevoia de a copia. Te uiti pe strada si vezi 50% din fete imbracate la fel, in acelasi mod. Daca astazi cineva poarta colanti gen leopard, maine o sa vezi cum tot orasul poarta colanti cu leopard. Nu mai exista dorinta de a fi unic, de a fi altfel. a disparut personalitatea. Ma uit in jur si nu vad nimic deosebit. Nu gasesc sensibilitate si nici inteligenta. Fetele din ziua de azi fumeaza, scuipa pe strada si injura si isi baga in toate cele.

Se gasesc unghii false pret pe toate drumurile insa toate vor acelasi model, aceeasi culoare, ca au mai vazut ele la nustiu cine si au auzit cum nustiucine era laudata de nustiucare pentru acele unghii. Repet, toate pornesc de la personalitate si educatie. Daca ambele sunt lipsa atunci de unde asteptari?

Mi se pare a fi un paradox stupid ce se intampla. Adica in anul 2014, cand tehnologia iti sta la dispozitie si nu ai bariere in culegerea de informatii despre absolut orice, personalitatea si inteligenta lipsesc cu desavarsire. Nu numai ca lipsesc dar au fost si inlocuite cu indecenta si prostia, situate in antiteza de multe ori. In trecut existau doar carti iar socializarea se facea daor face 2 face. Nici macar telefoane nu existau, si toata lumea stia carte, toata lumea se pricepea la ceva. Astazi, cu tehnologie pe toate drumurile, am ajuns o tara de oameni stersi, de umbre, de femei reci fara personalitate si incapabile sa transmita si sa recepteze o emotie, insensibile si indecente. Asa a ajuns societatea dupa 25 de ani de democratie inteleasa de fiecare in felul lui. Din pacate, nu ne-a invatat nimeni cum sa ne conducem tara dupa ce am scapat de zeci de ani de robie comunista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.